Anbefalede terapeuter

Andre terapeuter jeg anbefaler

Jeg har igennem tiden og med interessen for forebyggelse og behandling af sundhedsmæssige problemer mødt rigtig mange dygtige behandlere. Nedenfor kan du se nogle af dem beskrevet, men jeg har et stort netværk og kender mange flere end de beskrevne, så tøv ikke med at henvende dig, hvis du mangler råd og anbefalinger til terapeuter, der udøver specifikke behandlingsmetoder.

Thai Yoga Massage v.Fiona Smith

Fiona er en meget kompetent behandler, formidler og underviser i Thai Yoga Massage. Hendes store viden om kroppen, energi og bevægelse giver en dyb og nærværende indføring. Jeg kan varmt anbefale hendes massage og undervisning på workshops og kurser.

Sina Bavnhøj – Fysisk og mental balance

Stina tilbyder personlig træning, mindfuldness og coaching og er selv balanceret med en sprudlende frisk og positiv energi, der hviler på et roligt sind og en stærk integritet. Er du glad for sport, motion og bevægelse, og har du måske udfordringer med stress i hverdagen, kan Stina med sikkerhed give dig nogle tricks, som du bliver rigtig glad for.

Fysioterapeut Minna Holm

Minna, som er min mor, har en unik kombination af forskellige videreuddannelser, blandt andet Rosenmetoden, Kranio Sakral terapi og Shok og Traume terapi, som gør at hun kan tilbyde den rette behandling til hendes klienter. Hun har en enorm erfaring og forståelse for kroppens lagring af mentale og fysiske erindringer, som via blid behandling med fokus på kroppen, spændinger, holdning mv. kan forløse traumer og fysiske og psykiske smerter.