Yoga Workshop, Yogahold, Triyoga, Behandlerkollektivet

Yoga hold

Yoga hold i TriYoga Basics og Level 1

Hold i Roskilde – læs mere her

Yogahold på Frederiksberg

Tirsdag: 17:10 – 18:40 Basics/level1 – Tilmeld dig her

Jeg har mulighed for at oprette flere Yoga hold, hvis der er interesse (fra 2019 også i Roskilde) – så tøv ikke med at kontakte mig.
NB: Hold kan blive flyttet eller stoppe helt med kort varsel, da jeg er nyuddannet og jobsøgende. I så fald gives penge retur. 

Undervisningen foregår
I Behandlerkollektivet: Holger Danskes Vej 3b, 2000 Frederiksberg.

Tilmelding
Via link eller pr. mail: dotsigne@gmail.com eller telefon/sms: 20221515.

Pris
Fast ugentligt forløb á 12 gange for 1200,- , 8 gange for 900,- eller enkelt ‘drop-in’ for 125,- (tilmelding nødvendig).

Betaling
Reg. 4363 konro nr. 3431418282

Betingelser
Afbud senest kl. 9:00 samme dag – ellers tæller det for en gang.
Kontakt mig hvis du ikke ønsker at gå på en fast ugedag.

Lokalet
I lokalet findes måtter, klodser, bælter, tæpper og øjenpuder men du er velkommen til at medbringe for eksempel din egen måtte eller meditationspude. Der er omklædningsrum men intet bad.


Er du i tvivl om TriYoga er noget for dig, har du mulighed for at prøve første gang for 50,- kr. – så du har mulighed for at møde TriYogaen og mig som underviser inden du beslutter dig. Men overvej om det er for at starte, da jeg selvfølgelig tager hensyn til nye, og sørger for at give alle en god start og indføring i TriYogaens principper. For mig har det stor betydning, at du oplever, at du er det rigtige sted.

Du har også mulighed for at tilmelde dig en hel sæson og mærke den gode virkning af et vedvarende forløb. Ring og hør nærmere. Jeg kan anbefale, at du går på flere Yoga hold om ugen, hvis du vil mærke endnu større kropslig og mental forandring – det har jeg selv mærket virkningen af!

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om TriYoga, har spørgsmål eller har brug for sparring omkring din yoga praksis.