tri yoga workshop frederikssund

Yoga workshop 24. mar 2018

Blidt flow og fordybelse med TriYoga…

Den 24. marts inviterer jeg til to timers workshop i TriYoga hos Niyama Yoga i Frederikssund.

TriYoga er en blid og hensynsfuld yogaform, hvor du guides igennem hele flowet fra start til slut. Den er opdelt efter niveauer, og vi skal i denne workshop arbejde med det første niveau kaldet TriYoga Basics. Vi bruger puder, klodser og bælter til at støtte kroppen både i kriya flows og asanas (hvilestillinger).

Workshoppen er for både nybegyndere og øvede og du får tid til at opleve fordybelse og undersøge kroppens kapacitet og grænser på en hensynsfuld måde.

Mit fokus er på alignment, flow, mental og kropslig ro og afspænding.

Workshoppen giver dig mulighed for at møde de første tegn på forår med et åbent, roligt og balanceret sind, når hele kroppen arbejdes igennem i det blide flow. – En vidunderlig måde at genoplade og nulstille, så du kan gå foråret i møde med glæde og balance mellem krop og sind.

Jeg glæder mig til at se dig!


Pris: 200 kr.

Tilmelding: Maks 10-12 deltagere – Først til mølle – Tilmeldingen er gældende ved besked og betaling via Mobile Pay eller til reg. nr. 4363 konto nr. 3431418282. Afbud skal ske senest 24 timer før (og herved kan det fulde beløb returneres), ellers er tilmeldingen bindende.

Sted: Niyama Yoga, Østergade 1M, 3600 Frederikssund


Tilbage til workshops